دبیرخانه ثبت بیماریها و پیامدهای سلامت دانشگاه رتبه نخست را در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور کسب کرد

همه ساله وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی کشور را موردارزیابی قرار می دهد. بر اساس رتبه بندی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ارزیابی معاونت های تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه نخست قرار گرفت. یکی از شاخص های ارزشیابی معاونت های تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی شاخص زیر ساخت می باشد که دبیرخانه  ثبت بیماری ها بر اساس این شاخص ارزیابی می گردد. موجب افتخار است که این مهم را به اطلاع اساتید و مجریان محترم سامانه‌های ثبت اطلاعات بیماری در دانشگاه علوم پزشکی تهران برسانیم که دبیرخانه ثبت دانشگاه توانسته است با کسب بالاترین امتیاز به رتبه نخست در بین دبیرخانه های ثبت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور دست یابد. بی تردید این جایگاه ارزشمند حاصل نگاه اساتید محترم به مسئله سامانه های ثبت و جدیت و هدف گذاری دست‌اندرکاران پرتلاش برنامه ها می باشد؛ لذا از همین طریق ضمن قدردانی از همکاران گرامی، بهروزی و استمرار در حفظ این جایگاه که شایسته اساتید و همکاران محترم دانشگاه علوم پزشکی تهران است را آرزومندیم.