برگزاری اولین جلسه شورای پژوهشی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال ۱۴۰۲

اولین جلسه شورای پژوهشی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال ۱۴۰۲ برگزار شد

در جلسه شورای پژوهشی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تاریخچه و عملکرد پژوهشکده سلامت خانواده و همچنین محورها و نحوه راه‌اندازی برنامه ثبت در دبیرخانه ثبت بیماری‌ها و پیامدهای سلامت دانشگاه ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) اولین جلسه فصلی شورای پژوهشی بخش‌ها و مراکز تحقیقاتی در سال جاری سه‌شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ با حضور دکتر محمدرضا صالحی معاون امور دانشگاهی، دکتر سید علی مومنی، مدیر امور پژوهشی و فناوری، دکتر آذین نحوی جو، مسئول دبیرخانه ثبت بیماری‌ها و پیامدهای سلامت دانشگاه، دکتر مامک شریعت، معاون پژوهشی پژوهشکده سلامت خانواده و در حضور معاونین و رابطین پژوهشی بخش ها، مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده های مجتمع سالن همایش کلان بیمارستان حضرت مهدی (عج) برگزار شد.

در این خصوص به شرح بخشی از بیانات دکتر نحوی جو می پردازیم:

برای مشاهده متن کامل خبر می توانید اینجا کلیک نمایید.

دکتر نحوی جو در خصوص دبیرخانه ثبت بیماری‌ها و پیامدهای سلامت، وضعیت آماری برنامه‌های ثبت در دانشگاه و نحوه راه‌اندازی برنامه ثبت توضیح داد: طرح تشکیل این دبیرخانه در اسفند ۱۳۹۷ به پیشنهاد دکتر محمد علی صحرائیان معاون وقت پژوهشی دانشگاه ارائه شد و درنهایت دبیرخانه در تیرماه 1398 آغاز به کار کرد. گردآوری و ثبت داده‌های علمی معتبر برای کمک به برنامه‌های ملی و درمان بیماران از اهداف اصلی تاسیس این دبیرخانه بود. یکی از قدیمی ترین برنامه های ثبت دانشگاه مربوط به ثبت اطلاعات نوزادان بستری در NICU پژوهشکده سلامت خانواده مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) است. برای ما بسیار مهم است که طرح‌های ثبتی واحدها قابل‌تبدیل به برنامه‌های ملی بوده و بتواند در سیاست‌گذاری سلامت کشور نقش خود را ایفا کند. راه ارتباطی ما با محققان دانشگاه از طریق سایت registry.tums.ac.ir است.

خبرنگار: سیده فاطمه جوادی