برنامه ثبت سنگ های سیستم ادراری ایران

تاریخ شروع/تصویب

گستره فعالیت

تک مرکزی  چند مرکزی    ملی

• گام اولیه در توسعه سیستم رجیستری، انتخاب عناصر داده مورد نیاز و تعریف محدوده الزامات داده ها و تعیین نقطه شروع برای توسعه سیستم است، ما از رویکرد ساختاری با تکیه بر هر دو عمل متخصص ارولوژی / نفرولوژیست الگوها و بررسی ادبیات موجود برای ساخت یک چارچوب متغیر برای جمع آوری استفاده کردیم . پس از تهیه یک لیست جامع از اقدامات، مصاحبه های مشترک از متخصصین ارولوژیست / نفرولوژیست ها انجام شد   تا مشخص شود کدام یک از این متغیرهای بالینی برای جمع آوری اطلاعات وجود دارد .
  • جمعیت هدف ثبت شامل  تمام بیماران با تشخیص سنگ های سیستم ادراری در هر رده سنی و از هر دو جنس  که  تشخیص سنگ  در آن ها با تست های رادیولوژی  (  NCTبدون کنتراست و سونوگرافی(  تایید شدند. پس ازتایید سنگ توسط پزشک درمانگر و تکمیل فرم کتبی رضایت آگاهانه وارد مطالعه گردیدند. فرم اطلاعات آنها به همراه نتایج سونوگرافی وارد نرم فزار می شود.
  • معیار های ورود:. بیماران پس از پر کردن فرم رضایت نامه کتبی شرکت در این طرح وارد مطالعه می شوند و فرم مشخصات مربوط به متغییر ها برای آن ها تکمیل می شود.
  • معیار های خروج: عدم تایید وجود سنگ با تست های رادیولوژی و یا عدم تمایل بیمار به تکمیل رضایت نامه و شرکت در طرح . پیگیری بیماران به صورت follow-up  یکماهه، 6 ماهه و یکساله با تلفن خواهد بود .قابل  ذکر هست تفاهم نامه ها همکاری با دانشگاه علوم پزشکی البرز،دانشگاه علوم پزشکی همدان ، بیمارستان سینا (دانشگاه جندی شاپور اهواز)،بیمارستان طبی کودکان (دانشگاه علوم پزشکی تهران )،دانشگاه علوم پزشکی جهرم ،دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد،دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ،بیمارستان طالقانی چالوس (دانشگاه علوم پزشکی مازندران) ،دانشگاه علوم پزشکی ایلام ، دانشگاه علوم پزشکی گناباد،دانشگاه علوم پزشکی قزوین ، اتاق عمل اورولوژی بیمارستان سینا (دانشگاه علوم پزشکی تهران )،درمانگاه سرپایی بیمارستان سینا ،بخش سنگ شکن بیمارستان سینا دارد.
  • تولیدات و محصولات

تعداد مقالات: 8